Reisa-LAN 2013:

 • -2976 dager

 • Informasjon

  Hvor: Gymsalen, Nord-Troms Videregående Skole
  Når: Vinterferien 2013 (27. februar - 2. mars)
  Pris:
  250,- besøkende 100,-
  Antall deltakere: 350
  Internett: 200 Mbps fra 3net  Regler på arrangementet

  Av

  Hva krever vi av dere? 

  Alkohol: 
  Våre arrangementer er alkoholfrie, og dermed er det en selvfølge at alkohol ikke er lov å nyte på våre arrangementer. I tillegg vil vi ikke ha berusede personer i lokalet. Samme regler gjelder såklart for andre rusmidler. Vi vil derfor be alle våre deltakere om å holde dere edru disse dagene..

  Røyking:
  Røyking innendørs er såklart forbudt, dette foregår utenfor på tilvist plass, da vi ikke ønsker røyk inn i lokalene.

  Rydding: 
  Vi krever at deltakerne holder sin egen plass ryddig til enhver tid under lanet, vi vil sette i gang rydding til enkelte tidspunkter om dette er nødvendig.

  Søling av brus eller annet:
  Dersom noen søler brus, chips eller forsøpler forventes det at dette blir ryddet/vasket av den personen som forårsaket dette. Vi har såklart utstyret som skal til for å vaske.

  Mitt eller ditt utstyr?: 
  Når det gjelder utstyr så har vi det sånn at det som ikke er ditt rører du ikke. Enkelt og greit. Utstyr som utsettes for hærverk eller lignende kan ende opp med politianmeldelse. Derfor, vær forsiktig med lanets eiendommer, lokalet, og ikke rør andres utstyr. Vi i crewet har herved, om vi er i tvil, lov å gå igjennom deres utstyr på lanet.

  Crewområder:
  Vi forventer at folk holder seg innenfor det området lanet foregår, og ikke i crewområdet, vi orker ikke å ha masse folk flygende bak i crewet, da vi faktisk til tider kan ha mye å gjøre.

  Norsk lov:
  Norsk lov gjelder under hele arrangementet. Det at enkelte punkt er framhevet gjennom overnevnte regler gir selvfølgelig ikke fritak fra de resterende delene av den norske lov.

  Reisa-LAN forholder seg retten til å endre eventulle regler fortløpende


  Samarbeidspartnere:

  3Net  Steelseries

  Joker